Каталог товарів
Сік обліпихи, Сокологія, sok z rokitnika, 500 мл

Сік обліпихи, Сокологія, sok z rokitnika, 500 мл

3 відгуків

Основні характеристики

Форма випуску

Рідина

Країна-виробник

Польща

Кількість в упаковці

500 мл

Бренди

Сокологія


260 грн

Купити в один клік

Сік обліпихи




Сік обліпихи має насичений приємний смак. Обліпиха містить незамінні жирні кислоти, антиоксиданти та вітамін С. Активними речовинами є флавоноїди та поліфеноли. Завдяки цьому є цінним для здоров’я продуктом.




Сік обліпихи Сокологія




100% сік обліпихи виготовлений під наглядом наукових лабораторій згідно зі стандартами, які дозволяють зберегти максимум користі натурального продукту. Сік реалізується у темній скляній тарі, котра мінімізує вплив випадкового потрапляння сонячних променів. Скляна пляшка підлягає повторній переробці. Сокологія дбає про Ваше здоров’я та здоров’я планети.




Користь соку обліпихи:




Є потужним антиоксидантом




Вільні радикали можуть пошкоджувати спочатку мембрану клітин, а потім ядро та ДНК клітини. У подальшому це відображається порушенням функцій клітин і тканин - хронічного запалення та хронічних хвороб. Флавоноїди та поліфеноли обліпихового соку виступають у ролі екрану, який нейтралізує вільні радикали. Вживання соку обліпихи захищає від оксидативного стресу, що потенційно може спричинити хронічне запалення та хронічні хвороби.




Має жовчогінні властивості




Сік обліпихи пришвидшує евакуацію жовчі та покращує її утворення. Таким чином налагоджуються процеси емульгації та перетравлення жирів в кишечнику. Це особливо корисно для людей, які вживають алкоголь та жирну їжу, оскільки сік обліпихи покращує метаболізм цих речовин і зменшує вплив продуктів їхнього обміну на організм.




Захищає серце та судини




Завдяки вмісту поліфенолів та жирних кислот, сік обліпихи має властивість знижувати рівень “поганого” холестерину, що є основною причиною захворювань судин. Вживання соку обліпихи профілактує прогресію атеросклерозу, виникнення інсульту, інфаркту міокарда та інших серцево-судинних патологій.




Підтримує імунітет




Обліпиха містить вітамін С у великій кількості. Цей вітамін бере участь у формування опірності організму, тобто здатності боротися з інфекціями. Покращує процеси клітинного дихання та має антиоксидантні властивості.




Регулює рівень цукру в крові




Інсулінорезистентність може бути причиною зайвої маси тіла, якої важко позбутися. З часом це може призводити до цукрового діабету. Сік обліпихи має властивість знижувати толерантність тканин до глюкози та допомагає регулювати рівень глюкози. Сік обліпихи зменшує інсулінорезистентність, профілактує цукровий діабет другого типу та полегшує перебіг уже наявної хвороби.




Покращує стан мікробіоти




Дослідження впливу соку обліпихи на стан мікробіому кишечника свідчить про те, що його вживання сприяє збільшенню колоній Lactobacilli, Bacteroides та Bifidobacteria. Отож, вживання соку обліпихи має пребіотичну дію, покращує кількісний склад мікробіому кишківника, відповідно, покращує стан травної, імунної систем та всіх інших, пов’язаних з діяльністю мікробіоти.




Рекомендації щодо споживання: вживати по 25 мл за 30 хв до їди двічі на день, можна розчиняти у воді. Продукт готовий до вживання.

Продукт пастеризовано. Допускається поява осаду, перед вживанням збовтати. Консистенція, смак та колір можуть відрізнятися залежно від партії. Це не впливає на якість продукту.


Застереження: індивідуальна чутливість до компонентів, діти, період вагітності та годування грудьми. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не вживати при алергії на компоненти продукту. Не використовувати як заміну повноцінного харчування.

Умови зберігання: Зберігати при температурі не вище ніж 25°C, в сухому місці, захищеному від світла. Після відкриття зберігати в холодильнику не більше 20 днів. Зберігати в недоступному місці для дітей.  


Відгук про товар

Прізвище та ім’я

Email

Комментар

Оцінка

Відгуки покупців 3