Целадрин — інноваційний бленд для синтезу та відновлення складу синовіальної рідини суглобів. Запатентована суміш етертфікованих жирних кислот, які отримують з жиру биків — цетилатових жирних кислот. Ці сполуки відновлюють цілісність мембран клітин суглобів, налагоджують їхню функцію, зменшують чутливість до несприятливих факторів. Целадрин оптимізує склад та кількість синовіальної рідини суглобів. Мають властивість знижувати синтез простагландинів та інтерлейкіну 6— речовини, які викликають запалення.
Дослідження показують, що целадрин складає серйозну конкуренцію хондроїтину з глюкозаміном та МСМ, а також може бути хорошим доповненням до звичних хондропротекторів.
Є безпечним засобом для укріплення суглобів, зв'язок, сухожиль та покращення утворення синовіальної рідини.Склад на порцію (3 капсули): 10 калорій, всього жирів 1 г Целадрин
(Запатентована суміш етерифікованих карбонових жирних кислот міристат, мірістолеат, лаурат, олеат, пальмітат і Palmitoleate) 1,05 г (1,050 мг)
Інші інгредієнти: капсула Softgel (бичачий желатин, гліцерин, вода, ріжкове дерево), соєва олія і лососева олія. Містить соєву олію і рибу (лососева олія).
Не виготовляється з компонентами пшениці, глютену, кукурудзи, молока, яєць або молюсків. Виробляється в установці GMP, яка обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.
Застереження: Перед застосуванням рекомендується консультація лікаря. Зберігати в темному сухому місці, недоступному для дітей.